BASKETBALOVÁ AKADEMIE
"Sny se mají žít, ne snít."
BA GRIZZLIES PLZEŇ z.s.
fb instagram yt
Drobečková navigace

Úvod > Novinky > ZAHAJUJEME NOVOU SEZÓNU 2022/23

ZAHAJUJEME NOVOU SEZÓNU 2022/23



V pondělí 15.8. 2022 startujeme soustředěním ve Švihově novou sezónu. Účastnit se budou děti všech kategorií, od přípravek až po kategorii našich nejstarších, což jsou kluci U17

Na otázku, jaké jsou cíle v nadcházející sezóně, odpoví trenér Václav Forst: "Cíle jsou jasné - dobře pracovat s dětmi a mládeží celkově. Chceme docílit toho, aby děti chodily do haly rády, basketbal je bavil a my trenéři je učili tomuto krásnému sportu, jak nejlépe umíme. V kategoriích U17 máme dvě družstva, budeme hrát nadregionální ligu a extraligu.

V nadregionální lize očekávám od kluků sbírání zkušeností a hlavně radost ze hry. Zapojujeme zde i mladší hráče, tak bych si od těch zkušenějších přál, aby jim pomohli zapojit se plnohodnotně do týmu.

A extraligový tým? To se musím zeptat hráčů osobně, co mají v plánu. Já sice u toho družstva loni působil, ale moc jsem tam toho neudělal. Rozhodli se postoupit a učinili tak. Společně tvoří partu silných osobností s velkým charakterem. A co si vymyslí letos, netuším. Mně bude stačit, když se budou snažit ve škole (to musí v Grizzlies ale každý!!!), budou dobře trénovat, a navíc budu neskutečně šťastný, když mě opět něčemu přiučí, jako tomu bylo loni. Tak uvidíme.... Určitě bych byl rád, kdyby se týmu dařilo jak na naší, tak na mezinárodní scéně, kde nás toho čeká hodně."